De club voor

  NIEUWSGIERIGE ONDERNEMENDE OPENHARTIGE

verschilmakers

De Nieuwe Tak is een club voor ondernemers die willen groeien. We ontmoeten elkaar wekelijks online, en elke maand ontmoeten we elkaar op een event. De events bestaan uit inhoudelijke workshops, een netwerkborrel en een diner. Het ondernemer zijn én de intentie om te groeien is wat ons bindt. Als je maar met gelijkgestemde ondernemers de diepte in wilt en durft te gaan.

de nieuwe tak | live events

Naamloos 1 4
DNT feb 2023 Stal Den Eijk 47

authentiek als geen ander

21 september ’23

‘Gewoon jezelf zijn’. Het is misschien wel het meest uitgekauwde advies ter wereld. Maar wat is het eigenlijk? Tijdens deze Nieuwe Tak Live duiken we lekker in het thema ‘authenticiteit’. We zijn te gast bij Brout op hun prachtige buitenplaats aan de Vecht. Wie weet kom je hier de beste versie van jezelf tegen!

De Nieuwe Tak 106766

Omdat je het waard bent

12 oktober ’23

Als je ondernemend in het leven staat ontkom je er niet aan. Jezelf op waarde schatten. Toch vinden veel mensen dat moeilijk. Niet zo gek, want over geld praten is voor veel mensen een beetje taboe. Hoog tijd om dat taboe te doorbreken. Kun je jouw droom voor een mooiere wereld waarmaken én geld verdienen? Wij denken van wel!

3817mei

met aandacht

16 november ’23

Rennen, rammen, razen. Soms lijkt dat de manier om dingen voor elkaar te krijgen. Maar ten koste van wat… Zou het soms niet beter zijn om iets met aandacht te doen. En kunnen we dat nog wel, nu we gewend zijn aan een continue stroom van informatie. Op deze Nieuwe Tak live brengen we onze aandacht weer terug naar waar íe hoort te zijn.

DNT feb 2023 Stal Den Eijk 34 1

terug naar binnen

14 december ’23

Winter! Tijd om naar binnen te gaan. We zoeken warmte en comfort. Iemand nog een glühwein? Het is de tijd van gezelligheid en terugblikken, maar ook… tijd om stil te staan bij wat écht belangrijk is. Wat wil je achterlaten voordat je het nieuwe jaar in gaat? De enige die het antwoord heeft ben jijzelf.

2S9B2622

Online programma's

Naast de live-events organiseren we Online Events. Korte programma’s op het gebied van leiderschap, of personal branding bijvoorbeeld. Of we laten een inspirerende gastspreker langskomen! Eerdere gastsprekers waren innovatie-expert Jeroen Coelen en Stoicijns leiderschapsexpert Fief Macrander.

Eerdere events

Naamloos 1 4
april

Groot denken

20 april 2023

Niet groot denken, maar groots denken. MyWheels en Wereldwinkel oprichter Henry Mentink toonde ons de overtreffende trap van dromen najagen. Nadia van der Vlies van NoNonse deelde hoe ze haar leiderschapsinstituut liet groeien. En tijdens de heerlijke borrel in House of Watt voelden we De Nieuwe Tak energie helemaal stromen!

februari je grote voorbeeld

Je grote voorbeeld

16 februari 2023

Inspiratie komt niet vanzelf. Kijk eens om je heen naar al die grote voorbeelden die je voorgingen. ‘Standing on the shoulders of giants’ is het makkelijker om jouw plannen te verwezenlijken. Tijdens De Nieuwe Tak Live in februari gingen we lekker de natuur in om ons te laten inspireren.

2S9B2689

Nieuwe energie

19 januari 2023

De allereerste ‘Nieuwe Tak live’! Na een spetterende kick-off film, gingen we aan de slag met ‘de vier dimensies van vernieuwing’. Gehoord in de wandelgangen.. ‘oh.. we moeten ook echt zelf aan het werk’, maar ook ‘jeetje, je mag hier gewoon jezelf zijn! Wat een verademing!’

juni

Loslaten

15 juni 2023

Als de zon begint te schijnen, is het tijd om de boel de boel te laten. Even lekker de beentjes laten bungelen en genieten! In een grote sloep van Mokumboot voeren we door de Amsterdamse binnenstad. Of het de rosé was, of een inkijkje in Artis weten we nog steeds niet zeker, maar we zagen onderweg een olifant!

3861

Leiderschap

25 mei 2023

Op de heerlijk verstilde Hoorneboegse heide, gingen we weer eens hard aan onszelf aan het werk. Na workshops persoonlijk leiderschap, en leiding geven aan een team, genoten we in een rustieke kas van een modern vegetarisch menu. Een echte heisessie dus, maar niet met collega’s, maar met andere nieuwsgierige, ondernemende verschilmakers!

De Nieuwe Tak 106777

Vakmanschap & creativiteit

16 maart 2023

Wat hebben een illusionist, een designer een sound-engineer en een topfotografe met elkaar gemeen? Tijdens De Nieuwe Tak live in maart hielpen ze ons om onze creativiteit aan te wakkeren. Hop, aan de frøbel én je eigen coverstory maken! No one else can feel it for you!

Praktische informatie

Naamloos 5

Natuurlijk ritme

Bij het samenstellen van het jaarprogramma hebben we rekening gehouden met het natuurlijke ritme van groei, en met het jaarritme van de ondernemer.

Buiten de kaart

Naast ons vaste programma, bieden we ook activiteiten ‘buiten de kaart’. Soms kosten die geld (concerten, tripjes). Soms ook niet.

Eventlocaties

De Nieuwe Tak is toegankelijk vanuit heel Nederland. We zorgen ervoor dat de events altijd plaats vinden in de omgeving (maximaal een uur rijden van Utrecht en Amsterdam).

Magische belevingen voor nieuwsgierige ondernemers

Een Nieuwe Tak Live event begint altijd om 16:00, en eindigt om 21:00. De invulling is elke keer anders, maar een magische sfeer is gegarandeerd.

Vaste ingrediënten?
Altijd leer je iets nieuws, is er ruimte om te netwerken en zorgen we voor een hapje en een drankje.

blad2

Zet de volgende data voor de events alvast in je agenda:
Donderdag 21 september 2023
Donderdag 12 oktober 2023
Donderdag 16 november 2023
Donderdag 14 december 2023

log

Het gaat hier niet over ego

“Diepgaande gesprekken maar ook goed met elkaar lachen. Samenwerkingen en vriendschappen ontstaan, zonder er de focus op te leggen.”

log

Verrassend en verfrissend

“Ondernemer skills leren en persoonlijke ontwikkeling, met een groep fijne mensen met mooie bedrijven. Een garantie voor groei.”

log

Prachtige eventlocaties

“Geen visitekaartjes uitdelen en alleen successen delen. Wel eerlijke gesprekken over hoe het echt gaat.”

De oprichters

Naamloos 1 4
Huibert Jan zwartwit

Huibert-Jan van Roest

Huibert-Jan is oprichter van spreektrainingsbureau ‘Spreken voor Publiek’. Zijn bedrijf helpt mensen de stap naar het podium te maken. Zelf staat Huibert-Jan ook graag voor de groep. Als spreektrainer, maar ook als stand-up comedian.

Ideeën tastbaar maken vindt Huibert-Jan het mooiste van ondernemen. Huibert-Jan helpt geregeld andere ondernemers om zichzelf en hun bedrijf op de kaart te zetten. Hij vindt het geweldig als ondernemers bij De Nieuwe Tak ideeën en verhalen delen, om samen te groeien.

witblad
  Wilfred zwartwit

  Wilfred Prins

  Nadat Wilfred zijn salesbedrijf met drie vestigingen verkocht, richtte hij De Intrinsieke Motivator op.

  Wilfred´s talent is sales en zijn passie is de ontwikkeling van mensen. Hij helpt bedrijven dan ook hun mensen en teams te ontwikkelen. Inspiratie boven motivatie is zijn motto.

  Ook in zijn eigen leven vindt Wilfred het leuk om steeds weer een nieuwe stap te maken. Wilfred vindt het fantastisch als ondernemers bij De Nieuwe Tak geïnspireerd raken en elkaar verder helpen in hun groei.

  Weten of jij bij
  deze club past?